Skip to content
GRADIMO MOSTOVE U NAŠOJ LOKALNOJ ZAJEDNICI Ispis
Autor gorazde.ba   
Petak, 19 Maj 2017 00:00

MUHAMED RAMOVIĆ

Dragi prijatelji širom svijeta, uvaženi građani grada Goražde!

Prije svega, želimo vam izraziti iskrenu zahvalnost što redovno posjećujete našu web stranicu i čitate informacije koje objavljujemo, što je dokaz da se interesujete za stanje u našoj lokalnoj zajednici, ali i da u nama vidite potencijal i mjesto u kojem vaše poslovne ideje postaju stvarnost, a kapital ostaje siguran. Naša zadaća jeste udovoljiti potrebama i pomoći pri ostvarenju prava građana, ali i omogućiti im da na što jednostavniji način ispune svoje obaveze, a sve u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Budući da se potrebe i interesi građana mijenjaju sa vremenom, dajemo sve od sebe da uvijek budemo ažurni i ispunimo vaša očekivanja.

Mnogo je razloga zašto se trudimo web stranicu grada Goražde održavati ažurnom, sa mnoštvom korisnih informacija. Prvi razlog je taj što web stranica, na Internetu kao globalnom sistemu i mreži međusobno povezanih računara, koji svaki dan dobija na značaju i pruža nevjerovatne mogućnosti, služi kao komunikacioni kanal kako bi se dosegao veliki broj ljudi koji su zainteresovani za vijesti iz regiona, uključujući svakodnevne aktivnosti, događaje, ali i cjelokupnu relevantnu pravnu regulaciju.

Drugi razlog je taj što Gradonačelnik ima obavezu da napravi uštede i za svoju administraciju i građane, ali i učini sve procese transparentnijim i dostupnijim građanima.

Budući da smo željeli svojim građanima biti na raspolaganju sve vrijeme, naša web stranica je izvrstan način da to ostvarimo. Oni koji čitaju našu stranicu nisu samo građani našeg Grada, već i potencijalni investitori, vlasnici privatnih preduzeća i drugi.

Grad Goražde njeguje praksu koja se zasniva na našem nepodijeljenom uvjerenju u sposobnost da ujedinimo ljude oko zajedničkih ciljeva: dobrobiti svih i zajedničkog učešća u učvršćivanju pozicije grada Goražda kao regionalnog centra.

Dobrodošli na službenu web stranicu grada Goražda. Ova stranica sadrži širok spektar informacija koje se tiču gradskih vlasti, nadležnosti, zakonske regulative, ali i najnovijih vijesti iz našeg Grada. Osim toga, možete pronaći i korisne linkove web stranica institucija, te ustanova i preduzeća sa našeg područja.

Hvala vam na posjeti, radujemo se susretu u gradu Goražde, regionalnom centru, gradu budućnosti!

     Vaš gradonačelnik !                                      Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript                                                       Biografija
Share
 

Sjedište Gradske uprave

  • Ulica: Maršala Tita br. 2
  • 73000 Goražde 
  • Telefon: +387 38 221 002
  • Telefon: +387 38 241 450
  • Fax :+387 38 221 332
  • E-mail: grad@gorazde.ba
  • ID: 4245025030009
  • PDV: 245025030009